A.R.E.S Analysis

Irán
Intelligence summary

Publikujte u nás

Prihláste sa






Zabudli ste heslo?
Nemáte účet? Vytvorte si ho!

Naši partneri

Odporúčanie priateľom

Ak sa Vám páčila naša webstránka - pošlite odkaz o nej priateľom!

Počet návštev

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes418
mod_vvisit_counterVčera1106
mod_vvisit_counterTento týždeň3398
mod_vvisit_counterTento mesiac16698

Syndicate

SiteMap

Google Sitemap Generator

O projekte ARES
Napísal: Administrator   
Sobota, 03.novembra 2007 - 15:41 hod.
Image  


Vydavateľ elektronickej publikácie: občianske združenie Project ARES, Štúrovo, Banská Bystrica - www.projectares.sk

Kontaktná osoba:Oliver Éder, Nánanská 64, 943 01, Štúrovo - Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.

ISSN:1337-9585

Periodicita: Nepravidelná - publikácia aktualizovaná minimálne raz za týždeň

 

 

Project ARES je občianske združenie, ktoré sa primárne zaoberá analytickou činnosťou v oblasti kríz, konfliktov, bezpečnostnej politiky ale aj medzinárodných vzťahov ako takých. Členovia nášho združenia sú v súčasnosti zoskupení najmä na Fakulte politických vied a medzinárodných vzťahov v Banskej Bystrici, postupne však rozširujeme svoju pôsobnosť aj na ostatné fakulty a univerzity, vrátane tých zahraničných. V radoch našich členov a sympatizantov sú aj ľudia s dlhoročnou praxou v profesionálnej bezpečnostno-analytickej oblasti.

Project ARES zahájil svoju činnosť v novembri 2007 pričom nepriamo nadviazal na činnosť už neexistujúceho spravodajsko-analytického spolku Pylon Intelligence, ktorý zanikol na jar 2007. Viacerí bývalí členovia Pylon Intelligence sú v súčasnosti aktívni v Projecte ARES.  Našim cieľom je venovať sa analytickej činnosti univerzálne a nie cez tradičnú euro-atlantickú optiku. Chceli by sme pracovať s istými víziami – vyhľadávať a zaoberať sa trendmi, ktoré zatiaľ iba klíčia a nie sú zatiaľ v zornom poli mainstreamových médií a think-tankov. Dlhodobým cieľom je neustále rozširovať členskú základňu o odborníkov na medzinárodnú politiku, bezpečnosť a ekonomiku s ambíciou zvyšovať objektívnu informovanosť širokej verejnosti. 
     

      
Na portály
www.projectares.sk sa nachádza vyše 1000 spravodajských výstupov, komentárov, analýz, interview a fotoreportáži, ktorých autormi sú výlučne naši členovia.  Zo strednodobého hľadiska máme v úmysle zvyšovať kvalitu analytickej práce a tým konkurovať už etablovaným think-tankom a mimovládnym organizáciám s podobným zameraním.
      
Ak máte záujem sa k nám pripojiť, pošlite mail na
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.